Klik og se annoncen

Af Solveig Hansen

Livsstilsmesse: Efter en kold og vægelsindet vinter, fik vi Påskedag endelig en forsmag på foråret. En årstid, hvor både dufte, lyde og farver træder i karakter i takt med spirende forårsblomster, fuglekvidder og mere solskin fra oven. Et skifte i årstiderne, der i den grad er værd at markere, og hvorfor ikke gøre det med en Forår- og Livsstilsmesse i Magasinbygningen?

Det er prøvet to gange før med succes, og Jimmi Hansen, Din Tøjmand og Maria Rasmussen, Female D'LUXE, var da heller ikke i tvivl om, at også en tredje gang var på sin plads.

De to er repræsentanter for Korsør Citys aktivitetsudvalg i Korsør Erhvervsforening, som også gør livsstilsmessen mulig med et kærkomment sponsorat.

Brug for lokal opbakning

'Der bliver smagsprøver, workshops, gode tilbud, salg af grillpølser og hyggelig udendørsstemning', fortæller Maria Rasmussen der håber, at korsoranerne igen vil bakke op og tage del i fejringen af foråret.

Livsstilsmessen finder sted mellem kl. 14-17, og der er gratis adgang til messen, der appellerer bredt til både børn og voksne.

'I år vil der i langt højere grad være aktiviteter udendørs', fortæller Jimmi Hansen. Blandt andet vil lokale Marty Griffin stå for en passende udendørs lydkulisse, ligesom Tom fra Toms Bageri vil lange lækre grillpølser over disken.

Lækre præmier på højkant

'Alle 24 stadeholdere har doneret en flot præmie af en værdi af mindst 300 kroner', fortæller Maria Rasmussen, der derfor har i alt 24 lækre præmier på højkant. Præmier, som bliver udtrukket på et lodnummer, som man ved at udfylde navn og adresse, kan få udleveret ved indgangen.

På messen er primært detailhandlen repræsenteret, og da tilbuddene vil være mange og gode, opfordrer arrangørerne til at medbringe godt med kontanter og en telefon til brug ved evt. Mobile Pay. Og selvfølgelig et sprudlende forårshumør!