Klik og se annoncen

Korsør: Vi går mod lysere tider. Og er du blevet lidt forsinket med et nytårsfortsæt om at starte med at løbe, så er chancen der nu. Korsør Atletik og Motion starter igen løbehold for alle - uanset nuværende form.

Starten finder sted tirsdag d. 20. februar kl. 17.30 for alle, uanset hold. Og husk der løbes allerede den første gang.

Der er igen løbeskoler for nybegyndere og lettere øvede. Målet er at kunne løbe enten 5 eller 8 km. til maj 2018. Motionsudvalget har efterhånden haft rigtig mange nybegyndere og let-øvede igennem programmerne og kan derfor med sindsro sige, at succesraten for at gennemføre vokser betragteligt, når man kommer med i et fællesskab. De første 1-2 uger er det sjovt, men når så det regner, hoften gør lidt ondt osv. er det vigtigt at have nogen at kunne spørge og dele erfaringerne med.

Der er fællestræning frem mod Storebælt Naturmaraton, der efter en pause i 2017 gør comeback i år. Der er pt. tilmeldt godt 200 løbere fra nær og fjern. Korsør Atletik og Motion har tilrettelagt flere træningsforløb frem mod løbet. Afhængig af om man er debutant eller øvet er der hold som træner målrettet mod Storebælt Naturmaraton i et afvekslende forløb, hvor deltagerne blandt andet møder forskellige træningstyper ligesom der trænes i forskellige tempi.

Kig forbi Korsør Atletik og Motions hjemmeside www.kam-atletik.dk for nærmere info. Og husk, det er aldrig for sent at starte. Er man forhindret den første gang, møder man bare op på en af de efterfølgende dage.