Klik og se annoncen

Tekst af Lene H. Augustsen

Skælskør: Fra mandag til torsdag arbejdede Vanessa Kurtovich og hendes medstuderende på frisøruddannelsen med langhårsopsætninger, inden de fredag skulle lave den store finale. Her skulle de have både hår, makeup og tøj til at spille sammen.

Det klarede Vanessa så godt, at hun blev belønnet med topkarakter, og blev Shooting Star hos Dansk Frisør & Kosmetikerforbund.

Shooting Star giver elever muligheden for at dele deres arbejde med resten af branchen, via en fotoserie og et interview i fagbladet Spejlet.

- På grund af mit resultat med langhårsopsætningen og stylingen, indstillede min lærer mig til Shooting Star. Det var en supersjov dag, hvor jeg fik gode råd og idéer af frisør Marianne Jensen, fik taget billeder af opsætningen og får en artikel i fagbladet. Jeg glæder mig til at se resultatet, siger Vanessa Kurtovich der har været hos Salon Helle i Skælskør i otte måneder, og som afslutter sin frisøruddannelse til december i år.

Inspirationen til frisuren havde Vanessa hentet fra HBO-serien Vikings, og kombineret den med et avantgarde indianerlook i makeup og tøj.

- Jeg er ret vild med Vikings, så det var naturligt at blive inspireret fra serien, og så sætte det sammen med et andet look. Det har været spændende at arbejde med, og sjovt at skulle lave hele stylingen.