Klik og se annoncen

Korsør: På smukkeste vis blev SVØM Korsørs årlige jule- og luciaarrangement afholdt i Korsør Svømmehal. Luciaoptoget talte over 200 svømmere og med dem havde forældre, bedsteforældre og andre familiemedlemmer, der mødte talstærkt frem, valgt, at bruge deres aften på at gøre dette til en smuk og hyggelig aften.

SVØM Korsørs formand, Jørn Birch, bød velkommen og herefter blev lyset i hallen slukket og optoget begyndte sin tur gennem svømmehallens mørke, ført an af den smukke luciabrud Camilla Gjermandsen. Efter hende fulgte hele den lysende hale bestående af svømmere i alle aldre og fra alle hold.

Da den sidste strofe var sunget og det sidste lys slukket, lød der pludselig en kendt stemme over hallens højtalere, og jo, sandelig om ikke julemanden kiggede forbi for at hygge sig med de mindste svømmere og dele karameller og godteposer ud.

Efter endt hygge med julemanden gav klubbens dygtigste svømmere fra 1. og 2. holdene opvisning i form af en medley holdkap, hvor de viste alle fire stilarter. Efter holdkappen var det tid til at alle de andre svømmere også skulle i vandet og hygge sig. Det blev en hal med fuld fart, masser af leg og julemusik - der var liv og glad dage i alle bassinerne. En dejlig afslutning på svømmeåret 2017.