Klik og se annoncen

Picnickoncert: sidste uge fyldte Move Out Gryden på Fæstningen med glade picnicgæster, og de fire drenge gav den max gas på scenen til publikums store begejstring.

Henny Jacobsen, der sammen med de øvrige 'picnicpiger', står bag Korsør Picnickoncerter, fortæller at årets koncerter indtil videre har trukket rigtig mange mennesker til Gryden på Fæstningen.

-Det har været nogle fantastiske koncerter, og jeg synes, at vi har et godt program i år. Der er ikke så mange gengagere som tidligere. Der har været flere aftener med fuldt hus, og vi kan mærke at folk er glade for at komme her. Der er stor opbakning, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for.

Medley slutter dette års picnicsæson

Der er stadigvæk to koncerter tilbage, og den første er tirsdag den 30. juli (på avisens udgivelsesdag), hvor Dandanell and The Far Out Boys er på scenen. Bandet har 10 års fødselsdag i marts næste år, og har i den anledning taget lidt forskud på glæderne og inviteret Jakob Holm ind som gæsteguitarist, Jakob er jo en god gammel Far Out Boy og han rocker med igen til lejligheden.

Tirsdag den 6. august kl. 18.30 er det så allersidste chance i år for at folde picnictæppet ud på Fæstningen i Korsør. Her spiller det lokale og populære partyband, MEDLEY, op til årets sidste picnickoncert.

MEDLEY er kendt af de fleste på Vestsjælland og garanterer forrygende, musikalsk underholdning. Det brede repertoire har gjort bandet til et af de mest efterspurgte heromkring, og også i år bliver der rig mulighed for at fylde Gryden med fællessang til numre, de fleste kender. MEDLEY har som altid forberedt lidt nyt til picnickoncerterne, så det både bliver et gensyn med nogle 'klassikere' og numre bandet ikke har spillet i Korsør tidligere.

Håber på mange gæster til de sidste koncerter

Picnicpigerne håber også på stor opbakning til de sidste to koncerter, da de er afgørende for økonomien bag koncerterne.

-Vi har brug for et par gode tirsdage, hvis økonomien skal hænge sammen. Desværre har vi fået afslag på to sponsorater, så vi skal have et godt salg i baren, hvis det skal se nogenlunde fornuftigt ud.

De sidste to koncerter afholdes, som altid, klokken 18.30 i gryden på Fæstningen, og Picnicpigerne er klar i baren. Det er ganske gratis at kigge forbi, og der er garanti for god musik og fantastisk stemning.