Klik og se annoncen

Pinsedag, søndag d. 20. maj kl. 10-14, er der lagt op til en dejlig fiskedag og naturoplevelser i selskab med familie og venner, når Korsør Lystfiskerforenings Juniorafdeling er vært ved Lystfiskeriets Dag 2018, som afholdes ved klubhuset på Halsskov Odde, Revet, Storebæltsvej 122 v. Korsør.

- Vi fisker på kysten, hvor vi vil forsøge at fange én af de forhåbentlig talrige hornfisk. Du kan medbringe din egen fiskestang, blink og madding, da foreningen kun råder over et meget begrænset antal stænger. Fisketuren er tilrettet mod juniorer op til 18 år, men ledsagende voksne er ligeledes meget velkomne, oplyser foreningen.

- Er vi heldige at finde en flok hornfisk, er der så godt som fangstgaranti oplyser Rico Lie, der håber på stor opbakning til arrangementet, således at foreningen kan få lejlighed til at vise interesserede, hvor fantastisk en hobby lystfiskeri er.

På selve dagen afholdes bagagerumsmarked, Det Danske Spejderkorps vil være til stede med forskellige aktiviteter, Modelskibs Byggerne deltager, og de små besøgsheste er på besøg.

Igen i år afholdes arrangementet i samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund, de lokale foreninger og sponsor Abu Garcia Fishing.

Lystfiskeriet Dag er et landsdækkende initiativ fra Danmarks Sportsfiskerforbund, hvor alle under kyndig vejledning kan prøve kræfter med lystfiskeriets mange facetter.

Se mere på http://standpladsen.mono.net/arrangement-11