Klik og se annoncen

Af Mette Juhl

Korsør: Der er travlhed i Klinik for Fodterapi på Mathiesensvej i Korsør. For at forkorte ventetiden for patienter på behandling, byder Bettina Jacobsen pr. 1. juli fodterapeut Pernille Nygaard Holm velkommen.

Med 14 års erfaring i branchen, er det en erfaren medarbejder, der tiltræder. Pernille Nygaard Holm har tidligere arbejdet i Korsør, men har senest været tilknyttet sårambulatorier på Køge og Slagelse sygehuse for at tilegne sig viden om diabetiske fodsår.

Bettina Jacobsen har haft Klinik for Fodterapi i seks år. Her tilbydes alt fra velværebehandlinger til afhjælpning af reelle fodproblemer samt en grundig vejledning i, hvordan man bedst muligt plejer og passer på sine fødder.

Pernille Nygaard Holm har ydernummer, hvilket betyder, at de patienter som lider af diabetes, svær leddegigt, nedgroede negle eller arvæv efter radium stråler kan opnå tilskud via den offentlige sygesikring med henvisning fra egen læge.

Klinikken på Mathiesensvej tilbyder desuden fremstilling af indlæg.

Både Bettina Jacobsen og Pernille Nygaard Holm er censorer på Fodterapeutskolen i København, og er derfor begge opdaterede med den nyeste viden inden for faget.

Ved siden af sit kommende arbejde i Korsør-klinikken vil Pernille Nygaard Holm fortsat også være at finde i Klinik for Fodterapi på Østergade i Skælskør. Hun glæder sig til at se patienter i begge byer, og kan træffes de to steder efter forudgående aftale.