Klik og se annoncen

Korsør: En ganske særlig og nostalgisk oplevelse. Det er, hvad der bedst beskriver den udstilling, der kan opleves på Fæstningen i Korsør fra lørdag den 29. juni til fredag den 5. juli.

Det er Vestsjællands Dukkeklub, der har tilrettelagt en stor udstilling af dukker, gammelt legetøj, påklædningsdukker og glansbilleder.

Dukkeklubben blev startet i 2002 af tre kvinder, der samlede på dukker. Det viste sig, at der er flere med samme interesse, og gennem tiden har der været 35 samlere i klubben. I dag er 18 medlemmer bosiddende fra Ubby mod Nord til Vordingborg i Syd.

Tilsammen har samlerne mere end 8.000 dukker, og det er et stort udvalg af dem, der kan opleves på Fæstningen sammen med andre interessante og sjove effekter.

Dukkeklubben lover, at der også vil være noget for mændene blandt andet modelbiler, trædrejer, modelflyvere og modelskibe.

Hvis du har legetøj eller dukker i gemmerne, som bare fylder op, så modtager Dukkeklubben det også gerne.

Der er mulighed for at besøge udstillingen fra lørdag den 29. juni til fredag den 5. juli på Fæstningen, Søbatteriet 7 i Korsør. Der er åbent fra kl. 10.00-16.00 dog fredag til 14.00.

Der er gratis adgang - og det kan jo være, at du får et kærligt gensyn din barndomsdukke eller yndlingslegetøjet.