Klik og se annoncen

Litteratur: Der bliver udgivet krimier som aldrig før i disse år, og de bliver læst. Det kan mærkes på bibliotekernes udlån at der er stor interesse for kriminalromaner og andre spændingsbøger.

Derfor har Slagelse Biblioteker og Borgerservice inviteret krimiekspert og litteraturanmelder på Politiken, Bo Tao Michaelis til at fortælle om genren på Korsør Bibliotek mandag den 18. februar klokken 19.00.

Bo Tao vil gøre gæsterne klogere på de mange forskellige strømninger indenfor kriminalromanen, og han fortæller at der er røre i genren i disse år. Krimiscenen har i en årrække været domineret af nordiske krimier, så måske er det der kaldes 'Nordic Noir-bølgen' ved at være toppet og noget nyt på vej ind på krimiscenen. Det er, med Bo Tao Michaelis' ord, tid for nye boller på blodsuppen - og hvad dette nye er, kan man høre om når han gæster biblioteket denne mørke (og måske stormfulde?) vinteraften. Han vil også inspirere til, hvor man finder de bedste læseoplevelser, i den kæmpe bunke af nye kriminalromaner og kriminalforfattere, der hvert år melder sig på banen.

Bo Tao Michaelis er mag.art i litteraturvidenskab, cand. mag i dansk og oldtidskundskab, gennem årtier litteratur- og kulturanmelder ved dagbladet Politiken. Han er desuden medlem af Det Danske Kriminalakademi og i juryen for både den danske Palle Rosenkrantz-prisen og den skandinaviske krimipris Glasnøglen.

Billetter koster 40 kroner og 20 kroner for medlemmer af Biblioteksklubben og kan købes på Slagelse Bibliotekerne og via slagelsebib.dk