Klik og se annoncen

Af Lene H. Augustsen

Korsør: Lennart Husted Laursen har været Klaus Jørgensens næstkommanderende i de sidste fem år, og han er nu klar til at overtage roret.

- Det er en filial, der grundlæggende er rigtig godt drevet. Jeg skal ikke til at rydde op i noget, men kan koncentrere mig om udviklingen. Det er et godt udgangspunkt. Jeg har selvfølgelig nogle idéer og en strategi som jeg vil arbejde med, men det er ikke de store omvæltninger.

Endnu mere byens bank

Noget af det den nye filialdirektør vil satse endnu mere på i fremtiden, er den lokale tilknytning. Jyske Bank er i øjeblikket en ud af kun to bankfilialer i Korsør, og derfor mener Lennart Husted Laursen, at der er en mulighed for at være en større del af nærområdet end det er tilfældet nu.

- Vi er en stor landsdækkende bank, men vi er også virkelig lokale. Det vil jeg gerne gøre mere synligt, så vi endnu mere bliver byens bank i fremtiden.

Den strategi kan den tidligere direktør kun bakke op om. Han har selv gjort meget for at involvere sig i området, og har blandt andet været formand for Kongegaardens bestyrelse i en årrække.

- Det er en god idé at involvere sig, og det giver meget igen. Jeg tror også, det er godt at banken bakker op om de arrangementer, der er i byen og deltager i det lokale byliv. Vi kan jo se, at der er et behov for de lokale filialer. Kunderne vil gerne møde deres rådgivere ansigt til ansigt, og det er også det personlige møde, vi helst vil, siger Klaus Jørgensen.

De menneskelige relationer

Lennart Husted Laursen garanterer da også, at der i fremtiden er personlig betjening i Jyske Bank i Korsør.

- Jyske Bank har en strategi for de kommende år, der sikrer, at der ikke bliver lavet store ændringer. Vi er her i hvert fald, og vi bliver her, så længe kunderne vil have os. Selv om rigtig meget af det daglige foregår via mobil- eller netbank, så er det stadigvæk den menneskelige relation der er brug for. Især når det handler om de store beslutninger som fx huskøb. Den relation og rådgivning kan vi tilbyde.

Der er goddag-og-farvel-reception for Klaus Jørgensen og Lennart Husted Laursen i Jyske Bank i Korsør den 21. februar fra kl. 15-18.