Klik og se annoncen

Korsør: 24 lokale kunstværker, der igennem hele december er blevet udstillet i Korsør by, kom lørdag den 6. januar under hammeren i Magasinet på Fæstningen. Auktionen blev lidt af et tilløbsstykke med 125 gæster, der bød flittigt på værkerne.

Det samlede resultat efter sidste hammerslag blev på flotte 20.200 kr.. En pæn stigning i forhold til sidste års 17.700 kr.. Årets bestseller blev et billede af Fyrbåken Koen af kunstneren Morten Blemsted i Korsør. Billedet gik på auktionsbuddet 1.850 kr. til køber Kim Phister Nielsen).

Kim Phister Nielsens far var overmatros Erling Helge Nielsen, som døde for tre år siden. Faderen havde sejlet på Storebæltsoverfarten i 38 år, og har således passeret Fyrbåken Koen utallige gange i sit arbejdsliv. Derfor har billedet en stor betydning for Kim Phister Nielsen.

Kunsteventen arrangeres i samarbejde mellem Korsør City, Lions Club Korsør og Korsør Fonden. De indkomne midlerne går ubeskåret til Lions Clubs humanitære arbejde samt til Korsør Fonden, der sparer sammen til en kunstgave til Korsør bymidte til glæde for alle borgere.

Auktionarius Jørn-Ole Didriksen takker alle de udøvende kunstnere for deres bidrag, alle fremmødte til auktionen samt de frivillige hjælpere.