Klik og se annoncen

Korsør: Lukas Birch har elsket revy siden han var fem år gammel. Som 14 årig fik han en tekst med i Cirkusrevyen og i en alder af bare 19 år - og gymnasieelev på tredje år - er han blevet revydirektør i Jægerspris Revyen, som d. 21.-23. marts også besøger Sommerlyst Jagtkro i Korsør med årets forestilling.

Lukas Birch går selv på scenen sammen med en garvet revyskuespiller, Anne Karin Broberg, og Christian Dahlberg er med som kapelmester. Christian har erfaring med revy og har også komponeret musik til Eventyrteatrets musicals i Glassalen i Tivoli.

Michel Castenholt har instrueret forestillingen. Michel har instrueret revyer over hele landet og skal i år også instruerer Nykøbing Falster Revyen.

Anne Karin Broberg har tidligere været med i bl.a. Nykøbing Falster Revyen og Sønderborg Sommerrevy, og i 2017 fik modtog hun årets Dirch.

Revyen tager fat på superaktuelle emner, lover revydirektøren. - Lige fra dobbeltmoral, madtendenser, Lindholmøen og medicinsk cannabis, og publikum vil opleve en helt ny udgave af Solitudevej - for hvad skete der egentlig med Gertrude, siden hun blev brændt af?