Klik og se annoncen

Teater: Den korsoranske teaterforening, â??CasaBlanca,' har siden sin etablering i 2012 udvidet sit virke til at omfatte omfangsrige og spændende forestillinger i samarbejde med Korsør Kulturhus. Med den kommende forestilling fortsætter medlemmerne udviklingen inden for revy- og cabaretforestillinger.

Foreningen er netop nu i færd med at lægge sidste hånd på sin nye forestilling, â?? Pyt.' Premieren finder sted i Korsør Kulturhus fredag den 28. februar kl. 19.

I forbindelsen med uropførelsen kan man melde sig til fællesspisning i Marmorsalen kl. 17 30.

Hvorfor er vi danskere så lykkelige?

Handlingen i â??Pyt' har medlemmerne, som alle er pensionister, selv skrevet og iscenesat. Alle medlemmer har arbejdet på den nye forestilling med tekstskrivning, skuespil og sang, kulisser, koreografi og kostumer. Stykket er instrueret af Frank Guldagger. Forestillingen er en slags teatercabaret. Kulisserne er et tv-studie, hvor tv-værterne er ved at skabe et program, som skal omhandle temaet, â??hvorfor er vi danske så lykkelige, og hvordan vi bruger det lille ord â??pyt.' Sangtekster og monologer handler stykket igennem om LYKKE og ordet PYT's betydninger.

Publikum vil blandt monologer og sjove indslag kunne genkende Storm P's â??fluer' og vagabonder, Preben Ry's sang â??Pyt' og Poetens â??Solitudevej' blandt mange andre. Alt sammen krydret med flotte og varierede illustrationer på det store bagtæppe. Handlingen i forestillingen bliver kædet sammen, af til tider, lidt hidsig dialog i tv-studiet mellem tv-chefen, en faktamedarbejder og de to nyansatte studieværter.

Som altid står â??Husets Venner' og Kulturhuset CasaBlancas forestilling bi med salg fra baren og mange andre praktiske ting. CasaBlanca søger relevante fonde og midler, og Slagelse kommune bidrager velvilligt med frivillighedsmidler.