Klik og se annoncen

Begivenhed: Storebæltsbroens tiltrækning på motionsglade danskere er stor. Trods det at løbet 'kun' har været afholdt fem gange siden broens indvielse i 1998 har Broløbet allerede haft mere end 65.000 deltagere som har gennemført turen over broen.

Den 9. september i år vil løber nummer 75.000 gennemføre løbet. Og det skal fejres. Den heldige vinder får derfor en rundvisning for to personer på Storebæltsbroen med et besøg i ankerblokken og det store view fra toppen af pylonerne.

Succesen forpligter

Broløbet Storebælt arbejder igen i år på at lave et kvalitetsløb for deltagerne. Der vil være ikke færre end seks vanddepoter undervejs i løbet, der har Danmarks flotteste udsigt ude på højbroen.

I Korsør går det løs med masser af musikalsk underholdning til løberne. Løbets sponsorer er med til at sikre musik for enhver smag lige fra jazz, gardemusik og steelband til flere DJ's og blid 80-ér musik på de sidste tre km ind mod mål.

Der bliver masser af tilskuere på den sidste del af ruten, som sammen med musikken vil være med til at heppe løberne frem mod målet, hvor der venter løberne flere overraskelser.

Rigtig mange deltagere løber sammen med deres arbejdskollegaer. Trenden med at løbe langt har for længst bredt sig og efterhånden, som andelen af kvinder nærmer sig 40 procent, er det at løbe halvmaraton også blevet en firmaoplevelse for dem, der vil prøve lidt mere end 5 km. Løbet er ikke bare en endagsoplevelsen - mange har lavet fællestræning frem mod løbet godt hjulpet af løbets træningsguide, og løbet skulle således gerne være en festlig afslutning med kollegaerne.

Broløbet samler hele familien

Med det nye børneløb bliver der mulighed for en rigtig familiedag. Der arrangeres busser fra Nyborg specielt til børneløbet. Voksne er velkomne - også til at løbe sammen med børnene. I målområdet kan deltagerne enten returnere til Nyborg straks eller vente på Broløberne.

Overskuddet fra børneløbet går til at støtte det store arbejde Danske Julemærkehjem gør for børn og unge i Danmark. Korsør Atletik & Motion håber, at rigtig mange børn og unge vil deltage, så overskuddet til de Danske Julemærkehjem bliver så stort som muligt.

Flere informationer og tilmelding vil kunne ses på vores hjemmeside www.brolobet.dk.