Klik og se annoncen

Løb: Sæt allerede nu kryds i kalenderen og find løbeskoene frem. Den 13. september 2014 lyder startskuddet for sjette gang til løb over Storebæltsbroen, denne gang med start i Korsør og mål i Nyborg. Erfaringen viser, at der er rift om startnumrene, så vær klar ved tasterne den 13. september i år, når tilmeldingen åbner.

Kommuner og foreninger på tværs af bæltet vil endnu en gang skabe rammerne for afvikling af det store motionsløb - en halvmaraton med plads til 12.000 løbere.

Ligesom ved de tidligere løb på broen, bliver der tale om et professionelt og veltilrettelagt arrangement med alle sikkerhedsforanstaltninger i orden- og med løbetrøje, medalje og forplejning til alle deltagere under løbet.

Broen vil være åben for biltrafik under hele arrangementet. Tidspunktet for løbet er fastlagt ud fra hensynet til trafikafviklingen.

Et broløb for 'oplevelsesløbere'

"Detailplanlægningen er allerede gået i gang", siger Per Hansen og fortæller, at foreningerne i Korsør og Nyborg i samarbejde med Slagelse og Nyborg Kommune og Sund & Bælt arbejder på at sammensætte et spændende program målrettet 'oplevelsesløberen'.

"Rigtig mange løbere er fascineret af Storebæltsbroen, og det er arrangørernes mål at skabe en unik helhed, hvor oplevelsen er i centrum både før, under og efter løbet."

Per Hansen tilføjer, at det er sjette gang, at der arrangeres motionsløb på broen. Det første løb foregik i 1997, da Vestbroen var bygget færdig og klar til togtrafik. Hver gang Storebæltsbroen har dannet rammen, har løbere fra hele Danmark bakket op. Løbet var i 1998, 2005, 2008 og 2011 Danmarks største ½-maraton i 2014 får 12.000 løbere mulighed for at krydse Storebælt.

Tilmeldingen til Broløbet Storebælt 2014 starter som nævnt den 13. september 2013 via løbets hjemmeside: www.brolobet.dk.