Klik og se annoncen

Af Mette Juhl

Korsør: Der var så stille ude på sidevejene, at man kunne nyde fuglenes sommersang, men undre sig over hvor alle folk var henne lørdag formiddag? En del af dem var taget til BroMarked, der igen i år blev afholdt på plænen foran aktivitetscenter Teglværksparken.

Her var der rigtig god, hyggelig og afslappet stemning. Vejret strålede og det fik mange til at tage en plads i solen og nyde en af Korsør holder sammens grillede pølser, en lækker fiskefrikadelle eller en kæmpepandekage fra Mario i solen. Stemning og mad blev skyllet ned med sodavand og øl.

Fra scenen fra der underholdning, både musikalsk og i form af dans. Jo, snakken gik stadig om fredagens skuffende aflysning af ballet pga. vejret, men hvem kan forblive skuffede, når solen så er der.

BroMarkedet bød igen i år på en række boder med kreativiteter, kunst, kager, gin og lokalt producerede varer som skøn æblemost. Og køen var hele tiden lang til nye danske kartofler, jordbær og ærter lige til der ikke var flere at komme efter.

Lottes Klædeskab havde samlet en stribe gode tilbud og var rykket ud af butikken og ind på markedet, hvor også Basens frivillige folk havde taget opstilling med hygge til børnene, bl.a. den altid populære hoppepude, mad over bål og sjove lege.

Den iøjefaldende gamle SAS veteranbus fra Skælskør Busmuseum kørte hele arrangementet igennem i pendulfart mellem BroMarkedet og Korsør Marina, hvor der blev holdt Havnens Dag.

BroMarkedet er blevet til i samarbejde mellem Teglværksparken, Korsør Kulturhus, Ældre Sagen, Basen, Korsør holder sammen, Halsskov Lokalråd, Slagelse Bibliotekerne og Danske Seniorer. Det er tredje gang det blev afholdt.