Klik og se annoncen

Broløb: Forhåbentlig vil der være styr på CORONA-pandemien inden årets Broløb, hvor startskuddene vil lyde samtidig i Knudshoved, på Sprogø og i Korsør og sende mere end 15.000 løbere ud på Storebæltsbroen. Som noget nyt skal børneløbere starte med at løbe ud på lavbroen inden kursen igen går tilbage mod Knudshoved og målstregen. Ruten er 2,5 km. og i år har løbsarrangørerne fået mulighed for at lade børnene prøve kræfter udover Storebælt. Børnenes løb bliver startskuddet til en kæmpe løbefest i målet i Nyborg, hvor de vil blive mødt af musik, aktiviteter og en hel masse tilskuere som vil være med til at få børnene helt i mål. Der lægges op til et kvalitetsarrangement med: â?¢ Fotografering på ruten â?¢ Medalje specielt til børneløbet â?¢ Super forplejning i målområdet fra løbets sponsorer â?¢ Elektronisk tidtagning og diplom som udskrives efterfølgende

Børnene støtter en god sag

Overskuddet fra børneløbet går til at støtte det store arbejde, som BROEN Danmark yder til udsatte børn og unge i Danmark. Foreningen BROEN Danmark blev etableret i 2002 i Horsens og siden har den fået vokseværk. BROEN har nu 31 aktive lokalforeninger rundt i Danmark. Foreningen støtter udsatte børn og unges fritidsaktiviteter i det lokale foreningsliv som fx sport, spejder, dans og musik.

Børn støtter børn

'BROEN bygger bro for børn og unge fra udsatte familier til de lokale idræts- og fritidsforeninger, hvor de kan blive en del af de gode fællesskaber sammen med andre børn og voksne rollemodeller' siger Peter Poulsen, der er formand for BROEN Danmark, og fortsætter: 'Derfor er vi meget taknemmelige for, at Broløbet med børneløbet har valgt at støtte vores indsats. På den måde bliver det børn som gør noget i fællesskab, og som derved også hjælper andre børn til at kunne deltage i fritidslivets fællesskaber.' Broløbets arrangører håber, at rigtig mange børn og unge vil deltage - så overskuddet til BROEN Danmark bliver så stort som muligt.

Broløbet samler hele familien - på tværs af Storebælt