Klik og se annoncen

Korsør Lystfiskerforening og Danmarks Sportsfiskerforbund vil gerne invitere alle forældre, bedsteforældre og børn med på oplevelsestur ved fiskevandet. Oplev glæden ved børnenes fordybelse og de gode, autentiske oplevelser med og i naturen, som lystfiskeriet byder på.

På dagen er der mulighed for at låne en fiskestang, ligesom der vil stå en erfaren lystfisker parat til at hjælpe jer med at komme i gang. Se vores klubhus, benyt mulighed for at gøre et godt køb ved loppestandene med lystfisker relateret effekter, deltag i fiskekonkurrence og nyd en dag på Revet.

Arrangementet afholdes ved Halsskov Odde, Storebæltsvej 140, 4220 Korsør, hvor det er muligt at fiske efter hornfisk og ørreder. Mød op mellem kl. 10 og 14, og få en spændende dag med gode lystfiskeroplevelser.

Gode oplevelser i fællesskab

Alle er velkomne på Lystfiskeriets Dag, og gode oplevelser fylder mest, hvis du deler dem med andre. Så tag du bare dit barns bedste ven, søskende, bedstemor eller bedstefar med. Her kan alle være med.

Lystfiskeriets Dag er et landsdækkende initiativ fra Danmarks Sportsfiskerforbund og de lokale lyst- og sportsfiskerforeninger samt fiskesøer, hvor alle under kyndig vejledning kan prøve kræfter med lystfiskeriets mange muligheder. Det sker søndag den 19. maj ved en række arrangementer over hele landet.

Læs mere om arrangementet og Lystfiskeriets Dag på www.sportsfiskeren.dk/lystfiskerietsdag.