Klik og se annoncen

Korsør: Efter utallige opfordringer fra Kongegaardens medlemmer, rundes sæsonen af kongegaardslørdage af med endnu en gang at få Working Mojo til optræde. Her vil de, som tidligere år, få træerne til at skælve med deres swingende Chicago blues inspirerede musik lørdag den 12. august.

Working Mojo har gennem de seneste 25 år opbygget et ry som et af Danmarks mest velspillende og storswingende blues-band, der altid formår at levere en forrygende energi- og humørfyldt musikalsk koncertoplevelse. I årenes løb har Working Mojo givet den fuld skrue på små klubber, spillesteder samt festivaler rundt om i landet. Working Mojo spillede i år 2005 sammen med den legenda-riske Joe Louis Walker og har ligeledes spillet opvarmning for blandt andre Duke Robillard, Delbert McClinton og Eric Burton. Bandet består af: Allan Hviid: vokal, Martin Kleiner på guitar, Lars Sørensen på piano og hammond, Anders Vraa på bass og Thomas Ditlevsen på trommer.

Kom og og nyd musikken og vær med til at sætte et passende punktum for dette års Kongegaardslørdage arrangeret af Foreningen Kongegaarden.

Medbring gerne stole og for en sikkerheds skyld en paraply, da Working Mojo har større format end koncertsalen kan rumme, gennemføres koncerten udendørs, uanset hvordan vejret arter sig. Lions vil vanen tro stille op med fadølsanlæg, vin, vand og kaffe. Musikken spiller op kl. 14.00.