Klik og se annoncen

Søren Berlev, tidligere trommeslager i Skandinaviens største rockband, Gasolin, har samlet et band, skrevet en masse stærke rocknumre og indspillet en plade hos Flemming Rasmussen i det legendariske Sweet Silence Studios.

Pladen hedder “You Can Make It! - og “Hotellet” vil på denne aften i Korsør Kulturhus spille en masse numre fra den kommende plade.

Med et højt energiniveau formår bandet at sætte en stemning der er helt speciel, når de får publikum til at rocke med på deres stærke riffs og fængende melodier.!
Bandet er bestående af Søren Berlev på trommer, Erik Winther på guitar, Esben Hegelund på vokalen og Søren Fjalland på bas.

Og ja, hvem ved - måske får vi en trommesolo!?

Men inden den garvede musiker går på scenen, præsenteres support bandet The Uninvited. Et band med rødderne godt plantet i Slagelse. Bandet fandt sammen gennem deres fælles undervisning på Slagelse Musikskole i sommeren 2018 og har spillet sammen lige siden. Bandet udforsker stadige dets lyd, som i øjeblikket bevæger sig i det rockede og dystre. Dog forsøger bandet at skabe variation i dets repertoire, således at det rammer bredere på følelsesspektret. Bandet består af fire unge musikere; Tobias Mikkelsen på trommer, Rasmus Santi på guitar , Casper Andersen på bas og Hannah Bang på sang – sammen danner de ”The Uninvited”.
Det sker i Korsør Kulturhus fredag den 16. november kl. 20.00 – dørene åbnes kl. 19.15
Billetter kan købes på kulturhusets hjemmeside og/eller i Kulturcaféen, Skolegade 1