Klik og se annoncen

Der er masser af 'våde aktiviteter' lørdag, men allerede fredag starter Aqtive Days op, når Volleyklubben Vestsjælland arrangerer beachvolley skoleturnering og efterfølgende familieturnering.

Wakeboard-banen holder også åbent fra klokken 15.00-18.00.

Lørdag går det løs fra klokken 10.00-17.00, hvor programmet byder på havkajak, kitesurf, dykning, livredderskole, Open Water svømning, klatring, wakeboard, saunagus, løbeworkshop, SUP, udspring og mere beachvolley blandt andet en showkamp klokken 15.00.

LÆS OGSÅ: Strandfestival atter en stor succes

- Succeserne fra sidste år gentager vi i år, og så er der kommet nogle nye ting til. Jeg synes, det er et program for alle. Både dem der vil være aktive, og dem der bare vil hygge sig og kigge på aktiviteterne. Bien tilbyder gratis sejlture ud til broen, så man kan få en stille og rolig tur, hvor man kan se hele området fra en anden vinkel, Søren Willeberg, der er en af de engagerede kræfter bag Aqtive Days.

LÆS OGSÅ: Strålende solskin og Musik i Skoven

Ny inspiration til fremtidig brug

Det er arrangørernes ønske at Aqtive Days ud over sjove oplevelser også vil inspirere til nye måder at bruge vandsportscenteret på.

- Det er dejligt at udspringstårnet er klar i år. Vi får besøg af udspringere fra FREM Odense udspring og SVØM Korsør, der vil give deres bud på, hvordan man kan lave udspring fra tårnet.

Også den lokale klatreklub fra Skælskør kommer forbi, og viser hvordan klatrevæggen, som jo egentlig har været her længe, kan bruges. Forhåbentlig vil det give inspiration til fremover at bruge de muligheder, her er, siger Søren Willeberg.

Hele programmet kan ses på Aqtive Days' facebookside.

Det er gratis at kigge forbi, og der er oplevelser og aktiviteter for hele familien.

Video fra Aqtive Days 2018