Klik og se annoncen

Butik: Når Aldi åbner den 11. august, står personalet klar med gode oplevelser for hele familien. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose med slik.

Op ad dagen kan de mindste desuden blive malet i ansigtet og pynte butikkens bake off-brød med farver og drys. Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

'Vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkommen til en dag med oplevelser for både store og små - og ikke mindst til at se alle de besøgende gå på opdagelse i det unikke butikskoncept, som vi har glædet os utrolig meget til at vise frem,' fortæller butikschef Annette Munk.

Helt nyt butikskoncept

Festlighederne sker i forbindelse med, at Aldi fejrer åbningen af et helt nyt butikskoncept. Nu vil Aldi byde på en moderne indkøbsoplevelse, samtidig med at tilbyde skarpe priser.

Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af frisk frugt, grønt og kød i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtradeprodukter.

Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter - kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser.

Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang fra kl. 8.