Klik og se annoncen

Af Solveig Hansen

Netværk: Som leder er det vigtigt at være på - hele tiden og for fuld styrke - eller er det?

Det var blandt andet et af de emner omkring ledelse, der blev berørt forleden, da der i Korsør Kulturhus på vegne af Korsør Erhvervsforening var indkaldt til en aften om rock`n roll og ledelse. For ja - måske er et rockband og en virksomhed på nogle punkter to forskellige ting - men på andre ligner de to faktisk hinanden forbavsende meget.

Det var i hvert fald essensen, da fremtidsforsker Thomas Geuken og D-A-D-musiker Jesper Binzer, gav deres bud på hvad og hvordan ledelse fungerer, når den er bedst.

Indbyrdes blandt de to gik diskussionen blandt andet på, hvor meget man som leder skal være på. Og hvor Thomas Geuken hældede mest til omkring 80 procent, hældede Jesper Binzer til 100 plus, selv om erfaringen samtidig har lært ham, at det på den lange bane måske godt kan betale sig at sænke ambitionsniveauet lidt.

Passion og ærlighed

En anden vigtig pointe i foredraget var, hvor vigtig den enkeltes passion for sit arbejde er for både egen og fælles vinding, ligesom nødvendigheden af at spille med åbne og ærlige kort og ikke gemme sig bag noget, som ikke er i overensstemmelse med virkeligheden.

Inden de to herrer fik en times tid til at redegøre for deres bud på effektiv og konstruktiv ledelse, fik de fem lokale hovedsponsorer af arrangemenet hver især lidt taletid, hvor de fortalte om deres respektive virksomheder. Det drejede sig om Comwell Korsør, Korsør Apotek, Korsør Vulkanisering, Diels+CO og Helms Skole.

Efter foredraget var der sat tid af til at netværke over en kop kaffe og en flødebolle, hvilket mange af de omtrent 120 fremmødte erhvervs-. foreings- og forretningsfolk benyttede sig af.