Klik og se annoncen

Vemmelev: Søndag den 9. april var der loppemarked i Vemmelevhallen. Et loppemarked som var sat i værk for at skaffe penge til Julemærkefonden. Arrangørerne var lokale ryttere på Tour de Taxa-holdet: Team Sydsjælland og Øerne. De 40 stande var hurtigt udsolgt, og det betød et meget varieret udbud af varer.

'En enkelt stand solgte for over 2000 kroner og flere andre for over 700 kroner', fortæller Lonny Bengtsson, der var med-arrangør - men som også selv havde en stand på messen. Udover de penge, der er kommet ind ved salg af stande, blev der også hentet penge ind ved et lotteri, hvor alle lodssedler var solgt allerede klokken 13.

Et lotteri som ildsjælen Egon Frederiksen fra Vemmelev Fodboldklub primært stod for. Og Netop frivillige fra samme fodboldklub fik hele dagen til at forløbe uden problemer.

Også dagens overskud i cafeteriet er røget i puljen, og tilsammen betød søndagens loppemarked et samlet overskud på 15.694 kroner.

En del af noget større

Penge som i første omgang vil indgå i den samlede pulje fra Team Sydsjælland og Øerne og som sidenhen vil blive overrakt til Julemærkefonden på vegne af Tour de Taxa.

'Det var en virkelig skøn dag, og vi er meget glade for resultatet', lyder det fra Lonny Bengtsson, der mere ivrigt end de fleste cykler foråret i møde for at være klar til cykelholdets tur til Paris den 13.juli.